Încrustații dentare (inlay și onlay)

Lobby clinica IVORY

Încrustațiile dentare sunt obturații turnate în laborator. Cavitatea este curățată în prealabil și apoi se ia amprenta dintelui pentru a fi trimisă la un laborator. Locul gol este umplut cu un material provizoriu pentru a evita fracturarea sau deteriorarea dintelui. E bine să nu mestecați pe dintele cu plomba provizorie pentru a nu exercita o presiune prea mare, acesta fiind destul de fragil.

Atunci când laboratorul primește amprenta de la medicul stomatolog, se va putea turna piesa de reconstrucție. Sunt mai multe tipuri de materiale din care se realizează aceste piese.

Încrustațiile din porțelan

Primul tip de material este porțelanul sau materialul ceramic care imită culoarea dintelui. Pe lângă avantajul unui aspect estetic, încrustațiile cu porțelan sau ceramică sunt rezistente și nu se pătează.

Încrustațiile din metal

Al doilea tip de material este metalul, de exemplu aurul. Încrustațiile din metal sunt recunoscute pentru durabilitate.

Încrustațiile compozite

Cel de-al treilea tip este reprezentat de materialele compozite colorate. La fel ca încrustațiile cu porțelan, cele cu materiale compozite sunt foarte reușite din punct de vedere estetic. Toate cele trei tipuri de materiale sunt cimentate pe dinte cu un adeziv special. Este bine să evitați să mâncați pe dintele pe care s-a făcut obturația cel puțin 24 de ore.

Detalii:

Prețuri ale clinicii IVORY pentru serviciile medicale din această categorie

Prețurile de mai jos sunt afișate în timp real, fiind prețurile practicate astăzi în clinică.
Denumire serviciu medicalDetaliiPreț RON
Incrustatie (inlay) compozitper dinte600
Incrustatie (inlay) ceramica Vitaper dinte800
Incrustatie (inlay) E-maxper dinte1000
Puteți consulta lista completă de prețuri la: https://ivory.dentfix.ro/lista-preturi/

Lasă un răspuns

Fii primul care comentează!