Aparate dentare

aparate dentare

Destinate copiilor, adolescenților, dar și adulților, tratamentele ortodontice folosind aparate dentare intră într-o anumită măsură sub incidența esteticii dentare pentru că se adresează pacienților care își doresc un zâmbet perfect și impecabil aliniat. Ortodonția ține însă și de domeniul stomatologiei profilactice: anomaliile pe care le corectează sunt, de cele mai multe ori, pasibile să ducă la complicații mai grave decât cele de natură estetică.

Tratamentele de ortodonție care folosesc un aparat dentar au ca scop corectarea malocluziei (închiderea greșită a gurii) și a malpoziției dentare (poziționarea incorectă a dinților pe arcade) – defecte adesea interconectate.

Noi oferim servicii de evaluare ortodontică cu metode specifice: examinarea orală, facială și funcțională, mai multe tipuri de fotografii și raze X, cât și modelaje speciale ce reproduc dantura și ocluzia. În urma acestei evaluări vom decide care este tipul de tratament de care aveți nevoie: de exemplu, terapie fixă (aparate dentare cu brackets) sau aparate dentare mobile (plăci).

Puteți găsi informații despre prețurile aparatelor dentare oferite de IVORY în articolul nostru de succes Care este prețul aparatelor dentare

Citiți mai multe detalii în paginile următoare:

Prețuri ale clinicii IVORY pentru serviciile medicale din această categorie

Prețurile de mai jos sunt afișate în timp real, fiind prețurile practicate astăzi în clinică.
Denumire serviciu medicalDetaliiPreț RON
Fotografii dosar ortodontie / ocluzologieper lucrare80
Plan tratament si deviz ortodontieper studiu150
Puteți consulta lista completă de prețuri la: https://ivory.dentfix.ro/lista-preturi/

Lasă un răspuns

18 Comentarii la "Aparate dentare"

* Bifa GDPR este obligatorie

Sunt de acord

cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Bună ziua. Am asa o întrebare, am purtat aparat dentar ( braket) cu 10 ani in urma ( la moment am 30 ani ), dupa ce am nascut ( 3 ani in urma) dintii au inceput sa se deplaseze din nou, fiind strimbi. Am consultat un ortodont care mi-a explicat ca problema vine de la perioada post natala si schimbarile ce sau produs in organism si de la maselele din minte din partea superioara deoarece cresc atipic ( masele din minte din partea de jos au fost extrasi înainte de a purta braketi), si deoarece cresc asa ele influenteaza si… Citiți mai departe »

Buna seara!
As fi interesata cat costa un aparat dentar fix din ceramica pe o singura arcada?
Si daca se poate realiza corectia dentara prin extractie si nu stripping?
Multumesc

Buna ziua.Ma intereseaza pretul unui aparat dentar pentru copii in varsta de 13ani.
Deoarece fiica mea nu si-a scos dintii la momentul potrivit si i-au crescut in afara.

Bună ziua! As dori sa stiu ce pot face daca dintii mei ,ma refer la cei din partea superioara nu sunt egali in inaltime. Este vorba de cei doi dinti frontali …au un aspect inestetic unul fiind mai sus ,iar celalalt oarecum la nivel cu restul. Se poate face ceva cu un aparat dentar ? (am 16 ani)

Buna ziua.As dori ce fel de aparat dentar recomandati la varsta de 28 de ani.Aparat metalic sau silicon?multumesc anticipat pt rasp.

Buna ziua. Am ocluzie inversa (arcada superioara e “indoita” invers decat in mod normal), iar unii dinti din fata din arcada inferioara sunt pozitionati peste cei de sus. Am purtat disjunctor, insa nu a fost o experienta placuta (nu puteam sa beau, sa mananc, sa inghit etc). Intrebarea mea e daca se poate corecta (macar partial) ocluzia mea doar cu aparat dentar. Multumesc

Buna ziua! Am 22 de ani, dintii imi sunt perfect aliniati dar ce ma deranjează sunt spatiile mari dintrei ei la 4 dinti. intrebarea mea este daca pot rezolva aceasta problema cu aparat dentar? am citit ca se poate realiza prin mai multe metode. Care ar fi cea mai ieftina! Multumesc anticipat

As dori sa stiu daca se mai poate corecta malpoziția cu aparat dentar la un adult de 36 ani!va mulțumesc!

Interesant.