Estetică dentară

cosmetica dentara

Stomatologia estetică se centrează pe îmbunătățirea aspectului danturii. Acest tip de tratamente și servicii nu face parte din categoria celor obligatorii: ele țin de opțiunea pacientului. Tehnicile folosite sunt foarte performante, iar rezultatele sunt spectaculoase.

În timp ce unele dintre ele aduc în primul rând beneficii legate de igienă, de exemplu curățarea profesională a danturii, detartrajul și chiuretajul subgingival, altele au avantaje strict estetice: albirea ambulatorie, albirea profesională și fațetarea danturii. Mai trebuie menționat că atunci când există și probleme funcționale și nu doar de natură estetică, tratamentul funcțional primează, în sensul că nu se poate aborda un tratament estetic pe fondul unor probleme funcționale care ar duce la degradarea stării de sănătate a pacientului.

Citiți mai multe detalii în paginile următoare:

Prețuri ale clinicii IVORY pentru serviciile medicale din această categorie

Prețurile de mai jos sunt afișate în timp real, fiind prețurile practicate astăzi în clinică.
Denumire serviciu medicalDetaliiPreț RON
Albire dentara in cabinetambele arcade850
Albire dentara la domiciliu (include gutiere)ambele arcade850
Bijuterii dentare cristale Swarovskyper dinte300
Puteți consulta lista completă de prețuri la: https://ivory.dentfix.ro/lista-preturi/

Lasă un răspuns

10 Comentarii la "Estetică dentară"

Sortare după:   cele mai noi | cele mai vechi | cele mai votate

Eu am probleme cu smaltul dintilor. Mi se crapa si ii am foarte sensibili

Buna ziua.am fetita de 10 anisori care sia spart un sfert din dintele de sus si este foarte speriata si parca putin si-a pierdut increderea in ea.se poate.pune o proreza sau o imbracaminte ceva sa arate cat de cat ca un dintosor normal?

Buna Ziua,Am o problema de ordin estetic a dintilor,in fata,mi-au cazut 3 dinti si au crescut 2 foarte mari care l’au impins si pe cel din stanga lor,in locul lui a iesit un dinte foarte mic care d’abi se vede,vreo propunere ?

Buna ziua!!. Am si eu o problema, cand zambesc mi se vad foarte tare gingiile deoarece am dintii scurti Si mi se pare foarte inestetic. Exista un remediu pentru asa ceva? Mulțumesc

Buna ziua ,am pete albe pe dintii din fata (mi s-a spus ca cu timpul se macina dintii din cauza asta) si as dori sa stiu daca pot face ceva ca petele acelea sa dispara