Chirurgie orală

Serviciile de chirurgie orală (dento-alveolară) pe care le oferim sunt variate: de la extracții la implantologie.

Extracția dentară devine necesară atunci când dintele este compromis și nu mai poate fi salvat prin procedurile obișnuite ale terapiei dentare; mai există și cazurile în care se recomandă extracția din motive de ortodonție sau în vederea pregătirii danturii pentru protezarea dentară.

Implanturile, pe de altă parte, reprezintă proceduri moderne și încă destul de delicate, de fixare în os a unei rădăcini false. În mod ideal, implantul fuzionează cu osul în termen de câteva luni urmând ca medicul specialist să ancoreze o extensie care va sprijini dintele fals.

Citiți mai multe detalii în paginile următoare:

Prețuri ale clinicii IVORY pentru serviciile medicale din această categorie

Prețurile de mai jos sunt afișate în timp real, fiind prețurile practicate astăzi în clinică.
Denumire serviciu medicalDetaliiPreț RON
Consultatie de chirurgiespecialitate150
Puteți consulta lista completă de prețuri la: https://ivory.dentfix.ro/lista-preturi/

Lasă un răspuns

6 Comentarii la "Chirurgie orală"

avatar
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Oana
Vizitator

Buna! La 2 luni dupa extractia molarilor de minte (stanga jos) brusc a inceput sa ma doara, mi s/a umflat obrazul zona, gingia la locul extractiei e rosie si umflata…care ar putea fi cauza?

Elena
Vizitator
Buna seara. Acum 10 zile am suferit o intervenție chirurgicală de sinus lift, pe partea dreapta.Operația a fost una reușita, nu am avut dureri nici in timpul, nici dupa operație, insa imi simt amorțită partea dreapta de la buza superioară, iar buza ramane căzută pe dinti cand vorbesc sau rad. Am inceput sa intru in panica deoarece imi este teama sa nu imi fi fost atins vreun nerv si sa nu cumva sa ramân asa. Spuneti mi va rog, care este cauza amortirii buzei si daca trebuie sa urmez vreun tratament ca sa mi treaca. Chirurgul nu a fost prea… Citiți mai departe »