Politica de confidențialitate

Intimitatea dumneavoastră este extrem de importantă pentru noi. La Dent Fix Pro SRL avem câteva principii fundamentale:

  • Nu solicităm informații personale decât dacă chiar avem nevoie de acestea (nu suportăm serviciile care te întreabă lucruri de genul: sex, nivelul venitului, fără motive evidente).
  • Nu împărtășim cu nimeni informațiile personale ale utilizatorilor, cu excepția cazurilor când este necesară respectarea legii, dezvoltarea produselor sau protejarea drepturilor noastre.
  • Nu stocăm informații personale pe serverele noastre decât dacă este necesar pentru operarea unui serviciu în desfășurare.
  • Pe situl nostru dorim sa exercităm controlul asupra a ceea ce este vizibil publicului, vizibil de către motoarele de căutare, ce conținut rămâne privat și ce este șters definitiv.

Mai jos regăsiți politica noastră de confidențialitate care include obiectivele noastre. Dacă aveți întrebări despre accesarea sau corectarea datelor personale vă rugam să ne contactați.

Dent Fix Pro SRL (“Clinica IVORY”) operează acest site web. Politica Clinicii IVORY este pentru respectarea intimității dumneavoastră privind informațiile furnizate pe care le putem colecta prin operarea sitului nostru. Dacă deveniți pacientul nostru procedura inițială presupune colectarea unor date personale suplimentare necesare derulării tratamentelor medicale și la momentul respectiv veți fi notificat în mod corespunzător conform cu standardul impus de GDPR.

Vizitatorii siturilor www.dentfix.ro, ivory.dentfix.ro și pacienti.dentfix.ro

Ca mulți operatori de site-uri web, Clinica IVORY colectează informații – prin folosirea de module cookies – care nu pot conduce la identificarea dumneavoastră, cum ar fi tipul de browser, limba preferată, site-ul de referință și data fiecărei cereri a vizitatorului. Scopul nostru este să înțelegem mai bine cum folosesc utilizatorii site-ului Clinicii IVORY. Din când în când, Clinica IVORY poate oferi terților astfel de informații în formă agregată pentru rapoarte privind utilizarea sitului.

Clinica IVORY mai poate colecta informații care ar putea conduce la identificarea vizitatorilor cum ar fi adresele de IP. Clinica IVORY nu utilizează astfel de informații pentru a identifica vizitatorii și nu face publice aceste informații, altfel decât în circumstanțele descrise mai jos.

Colectarea informațiilor personale care conduc la identificarea utilizatorilor

Anumiți vizitatori ai sitului Clinicii IVORY aleg să interacționeze cu acesta în feluri care determină Clinica IVORY să colecteze informații de natură personală. Tipurile de informații colectate de Clinica IVORY depind de natura interacțiunii. De exemplu, le cerem utilizatorilor care lasă un comentariu pe site să furnizeze un nume (care poate fi și fictiv) și o adresă de e-mail. Cei care devin pacienții noștri și ne furnizează o adresă de email primesc acces în portalul pacienților unde pot să găsească informații relevante despre interacțiunea cu clinica IVORY. În fiecare caz, Clinica IVORY colectează astfel de informații numai în măsura în care este necesar pentru a împlini scopul interacțiunii vizitatorului/pacientului cu Clinica IVORY. Vizitatorii și pacienții pot refuza furnizarea de informații cu mențiunea că acest lucru poate împiedica angajarea în anumite activități asociate sitului sau în activități medicale. Chiar dacă s-au furnizat informații personale la un moment dat clinica dispune de proceduri precise pentru revocarea stocării și prelucrării acestor informații care pot fi inițiate în orice moment de vizitatorii sitului și de pacienți.

Statistici

Clinica IVORY poate realiza statistici referitoare la comportamentul vizitatorilor pe situl său. De exemplu, Clinica IVORY poate monitoriza cele mai populare comentarii de pe site sau poate folosi serviciile sale pentru a identifica oportunitățile de piață. Clinica IVORY poate afișa public aceste informații sau le poate furniza terțelor părți. Oricum, Clinica IVORY nu dezvăluie informații personale altele decât cele menționate mai sus.

Protecția anumitor informații personale care pot conduce la identificarea utilizatorilor

Clinica IVORY dezvăluie informațiile personale numai angajaților săi, contractorilor și organizațiilor afiliate care:

  1. Trebuie să știe acele informații pentru a le procesa în numele Clinicii IVORY sau pentru a furniza servicii disponibile sitului Clinicii IVORY
  2. Au convenit să nu le dezvăluie terților. Unii din acei angajați, contractori și organizații afiliate pot fi localizate în afara țarii dumneavoastră; atunci când legea impune este necesar consimțământul dumneavoastră explicit pentru transferarea informațiilor către acestea și fără acesta informațiile respective nu vor fi transferate.

Clinica IVORY nu va închiria sau vinde informații personale identificatoare către nimeni, cu excepția situațiilor în care îi este solicitat de lege sau când trebuie să își protejeze drepturile de proprietate, părțile terțe sau publicul. Dacă sunteți utilizator înregistrat La Clinica IVORY și ați furnizat adresa de e-mail, Clinica IVORY vă poate solicita feedback sau pur și simplu vă poate ține la curent cu serviciile și produsele Clinicii IVORY. Pentru acest tip de informații utilizăm blogul, prin urmare intenționăm să păstrăm la un nivel minim aceste tip de e-mailuri de informare. Dacă ne trimiteți o solicitare (de exemplu prin e-mail sau printr-un formular de feedback), ne rezervăm dreptul de a-l publica pentru a ne ajuta să clarificăm sau să răspundem cererii dumneavoastră sau să îi ajutăm pe alți vizitatori ai sitului sau pacienți ai clinicii. Clinica IVORY ia toate măsurile necesare pentru protecția împotriva accesului neautorizat, a utilizării, alterării sau distrugerii informațiilor cu caracter personal conform standardului GDPR.

Comunicarea prin email

Dacă doriți să comunicați cu clinica IVORY prin email, atunci când trimiteți orice fel de date personale de contact sau medicale, clinica le va putea prelucra numai în scopul realizării acțiunii solicitate prin mesajul email. Asta înseamnă că trimiterea mesajului email reprezintă acordul dumneavoastră explicit pentru prelucrarea datelor incluse în mesaj și pentru scopul specificat în mesaj.

Marketing

Clinica IVORY prelucrează următoarele date cu caracter personal aparținând potențialilor clienți în scop de marketing:

Nr. Crt.Categorie de date personaleScopul prelucrăriiTemeiul legal al prelucrăriiEntități către care sunt sau pot fi transmisePerioada maxima de păstrare
1Detalii personale: nume, email personalMarketingInteresul legal al operatorului (marketing)5 ani

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face în conformitate cu prevederile REGULAMENTULUI nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor sau GDPR), iar dumneavoastră beneficiați de drepturile prevazute în Capitolul III: Drepturile persoanei vizate, respectiv: accesul la datele cu caracter personal proprii, rectificarea sau ștergerea acestora, restricționarea prelucrării sau a dreptul de a se opune prelucrării.

În situația în care considerați că drepturile dumneavoastră prevăzute în Regulamentul nr. 679 / 2016 au fost încălcate, aveți dreptul de a depune plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro).

Pentru informații sau alte probleme legate de protecția datelor cu caracter personal vă puteți adresa Ofițerului cu Protecția Datelor pe e-mail: gdpr@dentfix.ro sau tel. 0723214573

Potențialii clienți pot să solicite dreptul de a fi uitat prin accesarea paginii GDPR și trimiterea formularului existent acolo.

Pacienții (clienții) clinicii au acces la Panoul de control GDPR aflat în portalul pacienților unde își pot exercita online drepturile menționate mai sus. Dacă nu au cont creat în portal există două alternative: solicită crearea contului în portal la recepția clinicii sau își exercită drepturile menționate în persoană sau prin corespondență cu recepția clinicii.

Marketing comportamental sau remarketing

Siturile www.dentfix.ro și ivory.dentfix.ro sunt afiliate cu Google și Facebook într-o rețea de marketing online bazat pe comportamentul vizitatorilor. În continuare explicăm modul de funcționare a acestor rețele de marketing online. Atunci când sunteți interesat de un anumit subiect, de exemplu de refacerea danturii cu implanturi dentare, veți vizita mai multe situri și mai multe pagini pe internet care discută despre implanturile dentare. În paginile respective întotdeauna vor fi linii de cod de la Google și de la Facebook care notează faptul că ați vizitat pagina respectivă și, prin urmare, că aveți un interes legat de implanturile dentare. Mai mult, Google și Facebook pot să facă parte din niște rețele mai largi de marketing și odată cu fișierele cookie proprii ele pot să trimită pe calculatorul dumneavoastră și alte fișiere cookie ale partenerilor din acele rețete. Aceste parteneriate sunt dinamice și prin urmare este imprevizibil ce alte fișiere cookie vor fi trimise la o anumită dată calendaristică și locație geografică pe calculatorul dumneavoastră. Blocarea fișierelor cookie de marketing va conduce, conform legii, la blocarea încărcării tuturor fișierelor cookie atât originale Google și Facebook cât și a celor ale partenerilor. Siturile noastre respectă confidențiațitatea prin design, în sensul că dacă nu acceptați în mod explicit cookie-urile de marketing nimic nu va fi plasat pe computerul dumneavoastră care să vă introducă vizita în bazele de date pentru marketing comportamental. Trebuie să înțelegeți faptul că dacă vizita pe situl nostru nu este urmărită dar intrați ulterior pe un alt site care fie nu respectă legea GDPR fie vă convinge să acceptați cookie-urile de marketing, tot veți ajunge în acea bază de date de interese specifice.

Ulterior Google și Facebook vând aceste informații (anonim) agenților de publicitate care pot să afișeze reclame bazate pe interesul dumneavoastră, în exemplul nostru despre implanturi dentare. Prin urmare veți viziona un număr mult mai mare de reclame despre implanturi dentare de la noi sau de la alți furnizori de servicii medicale de stomatologie pentru implanturi dentare, ori de câte ori veți vizita situri web pe internet care afișează de obicei reclame online.

Dacă doriți să întrerupeți afișarea de reclame personalizate după ce anterior le-ați acceptat va trebui să eliminați periodic din calculatorul dumneavoastră fișierele cookie (brutal dar eficient) sau să optați pentru eliminarea din bazele respective de date de la Google sau Facebook, caz în care ele vă rețin identitatea dar vor șterge informațiile cu privire la preferințe.

Pentru mai multe informații despre cum să vă comportați pe internet în legătură cu acest tip de marketing puteți vizita http://www.youronlinechoices.com/ro/.

Modificări privind Politica de Confidențialitate

Deși cele mai multe modificări sunt minore, Clinica IVORY își poate schimba Politica de Confidențialitate din când în când. Clinica IVORY încurajează vizitatorii să verifice des această pagină pentru a verifica aceste modificări. Dacă aveți cont, ar trebui să verificați periodic apariția acestui fel de modificări. Continuarea utilizării site-ului după orice modificare în Politica de Confidențialitate va reprezenta acceptul dumneavoastră tacit.
Atunci când legea prevede necesitatea acceptului explicit vă va fi prezentat la fiecare vizită un panou de control care să vă ofere posibilitatea de a vă exprima acordul sau refuzul în mod corespunzător.