Cum să ai dinți perfecți în ziua nunții

ata dentara

Un tratament dentar înainte de ziua cea mare îi va face pe miri să arate grozav în fotografii, să nu le fie teamă să râdă cu poftă, pentru că ar putea să se vadă o carie, un dinte lipsă sau o dantură îngălbenită. Descoperiți care sunt tratamentele stomatologice pe care le puteți face ca să aveți o dantură perfect sănătoasă în ziua nuntii:

Detartraj

Pentru o curățare profesională a dinților, care să elimine tartrul, este recomandată o ședință de detartraj, cu câteva zile înainte de ziua cea mare. Procedura nu este dureroasă și durează între 45 de minute și o oră. În urma detartrajului veți obține nu numai dinți impecabili, dar veți scăpa și de alte problemele, cum ar fi mirosul urât al respirației.

Albire dentară

Dacă nu aveți alte probleme stomatologice în afară de dinții îngălbeniți, atunci trebuie să recurgeți la o sesiune de albire dentară. Cel mai bine este să fie realizată de către un medic stomatolog, pentru că o albire cu laser nu durează mai mult de o oră. În urma procedurii puteți rămâne cu o sensibilitate dentară timp de 4-5 zile, așa că țineți cont de acest aspect atunci când faceți programarea. Este de preferat să efectuați albirea la medic pentru că așa veți fi siguri de reușită, pe când soluțiile de albire de acasă pot fi periculoase.

Bonding

Dacă aveți un dinte ciobit, dinți inegali sau o strungăreață de care vreți să scăpați înainte de ziua cea mare, acest lucru este posibil datorită procedurii de bonding dentar. Este nevoie de o singură vizită în cabinetul medicului pentru această procedură.

În cazul în care există probleme stomatologice mai mari de rezolvat, precum existența unor carii dentare, dinți lipsă sau afecțiuni gingivale, mergeți din timp la medicul stomatolog, pentru că rezolvarea acestora nu se poate face într-o singură ședință.

Lasă un răspuns

Clinica IVORY - Dentfix menționează faptul că orice indicație oferită prin intermediul comentariilor pe acest site nu trebuie considerată opinie medicală autorizată. Pentru a primi o opinie medicală autorizată este obligatoriu să vă prezentați personal la medicul dumneavoastră care vă poate consulta clinic conform procedurilor reglementate legal. Puteți urma sugestiile din secțiunea următoare numai pe propria răspundere.

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.