Avantajele implanturilor dentare imediate

implant dentar nou la pacient senior

Deși sistemul Fast&Fixed prezintă toate avantajele enumerate mai jos, noi considerăm că acum există soluții mai bune pentru maxilare atrofiate care nu ajung să facă compromisuri atât de mari cum le face acest sistem.

Știai că poți obține o dantură perfectă cu ajutorul unui sistem inovator, Fast & Fixed. Este un sistem de implanturi dentare imediate, bazat pe o tehnică revoluționară, care permite soluționarea rapidă și permanentă a problemelor dentare.

Cel care recurge la o asemenea metodă de tratament poate să mănânce inclusiv înainte, nerecomandate de obicei în cazul în care alegi un alt plan de tratament, precum protezele dentare.

Această soluție este ideală pentru cei care au suferit pierdere de masă osoasă și la care implanturile dentare clasice nu pot fi făcute fără o grefă de masă osoasă. Procedura poate avea loc pe structura osoasă existentă. Oferă un aspect foarte natural, identic cu cel al dinților naturali.

Procedura nu este deloc una dureroasă, iar dantura este funcțională încă din prima zi. Astfel, nu este nevoie ca pacientul să mai treacă printr-o perioadă „de probă“, în care dinții să fie fixați doar temporar. Totodată, cel care a apelat la o astfel de soluție stomatologică poate să mănânce mâncărurile preferate, fără nicio restricție.

Spre deosebire de implanturile dentare clasice, această metodă presupune soluționarea problemei în numai 24 de ore. Totodată, scapi de complicațiile care pot apărea în cazul implanturilor dentare. Înainte de a efectua procedura, medicul îți va recomanda o radiografie dentară panoramică sau o tomografie dentară.

Acest sistem presupune și mai puține vizite la medicul stomatolog pentru controale.

Implanturile Fast & Fixed au o durată de viață de până la 20 de ani. Acest lucru se datorează modului în care sunt orientate implanturile angulate, la unghiuri de 0° și 35°, care asigură o rezistență deosebită.

Fiind un tratament de scurtă durată acest lucru înseamnă și beneficii financiare, costurile fiind mai reduse decât în cazul procedurii standard de implanturi dentare.

De asemenea, pacienții care apelează la o astfel de metodă de tratament evită proceduri care uneori se fac în cazul implanturilor tradiționale. Una dintre acestea este procedura de ridicare a membranei sinusale prin adiție de os.

Etichetat cu 

Lasă un răspuns

Fii primul care comentează!

avatar
wpDiscuz