Proteza dentară parțială Valplast

proteza dentara

Proteza dentară de tip Valplast este un tip relativ nou de proteză parțială flexibilă, recomandată în cazul pacienților care se confruntă cu edentații parțiale și care nu necesită montarea unei proteze complete și/sau fixe.

De la jumătatea secolului trecut, interesul și nevoia oamenilor de a beneficia de tratamente stomatologice cu o înaltă componentă cosmetică au început să fie transformate în realitate. Evoluția tehnologică, dar și apariția de noi și noi materiale funcționale și estetice deopotrivă a dus la îndeplinirea acestor necesități. Una dintre inovații a luat forma materialelor dentare flexibile, cum este și cazul Valplast, compania din spatele său furnizând astăzi proteze elastice și nu numai la nivel mondial, transformând viețile a mai bine de 2,5 de milioane de pacienți.

Proteza dentară Valplast reprezintă un înlocuitor excelent al protezei tradiționale parțiale, grație materialului hipoalergenic din care este confecționată, esteticii sale sporite și confortului la utilizare. Acestor caracteristici li se adaugă o rezistență foarte mare – poate fi utilizată mai bine de 15 ani fără a suferi deteriorări – și costuri rezonabile, atractive prin raport la cele pe care le-ar presupune un implant dentar ori o proteză clasică, parțială sau totală.

Beneficiile protezei parțiale flexibile Valplast

Proteza dentară de tip Valplast vine la pachet cu o mulțime de beneficii, comparativ cu protezele tradiționale. Între cele mai importante se înscriu:

  • Confortul la utilizare, grație materialului moale și elastic, care se adaptează perfect structurii anatomice a cavității orale; pacientul își poate relua obiceiurile masticatorii la scurt timp după montarea protezei dentare Valplast;
  • Sănătate orală sporită, întrucât flexibilitatea și simplitatea protezei contribuie la distribuirea stresului masticator într-un mod similar danturii naturale; astfel, gingiile și dinții rămași își păstrează sănătatea mai mult timp, spre deosebire de cazurile când sunt montate alte tipuri de proteze;
  • Eliminarea riscului dezvoltării de reacții alergice;
  • Absența croșetelor metalice care pot provoca neplăceri, iritații etc.;
  • Existența unei garanții pe viață, întrucât proteza Valplast este durabilă, deși pare fragilă;
  • Pregătirea în laborator într-un timp foarte redus, de doar câteva ore (în cazurile urgente);
  • Estetica sporită, deoarece proteza este, practic, invizibilă odată ce este montată; de altfel, este disponibilă în 4 nuanțe diferite, tocmai pentru a îndeplini nevoile fiecărui pacient în parte;
  • Eficiența în multiple situații, de la edentații parțiale la pacienți care se confruntă cu resorbția osului maxilar, alergii la substanțe acrilice ș.a.m.d.
Etichetat cu 

Lasă un răspuns

2 Comentarii la "Proteza dentară parțială Valplast"

Clinica IVORY - Dentfix menționează faptul că orice indicație oferită prin intermediul comentariilor pe acest site nu trebuie considerată opinie medicală autorizată. Pentru a primi o opinie medicală autorizată este obligatoriu să vă prezentați personal la medicul dumneavoastră care vă poate consulta clinic conform procedurilor reglementate legal. Puteți urma sugestiile din secțiunea următoare numai pe propria răspundere.

avatar
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Popa Dorian
Vizitator
Popa Dorian

Buna ziua, ma intereseaza o proteza totala superioara Valplast, as vrea sa stiu daca amorentarea se face pe calculator si cat costa.
va multumesc