Beneficiile unui implant dentar

Lobby clinica IVORY

Un implant dentar este un dispozitiv medical care se prezintă sub formă de șurub și care poate înlocui cu succes lipsa unui dinte natural.

În ultimii ani, pacienții care se confruntă cu o dantură incompletă aleg opțiunea de a-și pune un implant dentar sau mai multe, în funcție de câți dinți naturali lipsesc de pe arcadă. Există și alte metode de mascare a dinților lipsă, însă implanturile dentare au mai multe beneficii, începând de la factorul estetic și culminând cu oferirea unui confort sporit pe o perioadă lungă de timp.

Deși înregistrează un succes din ce mai în ce mai mare în rândul pacienților, un implant dentar încă reprezintă un subiect tabu pentru persoanele care caută să-și îmbunătățească dantura, dar se lovesc de criteriul financiar. Prețul implantului dentar nu este unul mic, dar reprezintă o investiție excelentă în aspectul danturii, care în final poate influența înreaga fizionomie.

CE AȘTEPTĂRI AI DE LA UN IMPLANT DENTAR

Beneficiile unui implant dentar sunt neprețuite, de aceea nu trebuie să ții cont numai de criteriul prețului. Așadar, iată doar câteva dintre așteptările pe care poți să le ai cu privire la implanturi dentare.

  • dinții învecinați implanturilor nu vor fi afectați
  • masticația este la fel cu cea oferită de dinții naturali
  • aspectul final este cel al unei danturi naturale
  • fața capătă un lifting și pare mai tânără
  • pronunția se îmbunătățește
  • organismul acceptă implantul

CARE ESTE PREȚUL UNUI IMPLANTULUI DENTAR

Cum sa compari implanturile dentareUn implant dentar înlocuiește rădăcina naturală a dintelui și este format din șurub, bont protetic și coroană dentară. Ca aspect, implanturile dentare sunt similare, însă calitatea este cea care face diferența între ele. Evident că, din dorința de a se adresa unui număr cât mai mare de pacienți, unele companii importă implanturi dentare de o calitate îndoielnică. Nu te lăsa atras de avantajul financinar, deoarece lucrarea poate fi un eșec.

Prețul implantului dentar este stabilit în funcție de calitate, așadar este recomandat să consideri prețul ca fiind un criteriu de departajare între dispozitivele slab calitative și cele excepționale.

De asemenea, este indicat să alegi implanturi dentare produse de companii de renume, care investesc în permanență în tehnologii avansate, tocmai pentru a îmbunătăți performanțele dispozitivului. La Ivory Clinica Dentfix, prețul pentru implant dentar este o dovadă a calității.

  • preț implant dentar standard Bio Horizons – 2400 lei
  • preț implant dentar premium Bio Horizons Laser-Lok – 3100 lei
  • preț implant dentar premium cu platformă redusă și implanturi premium pentru dinți frontali Bio Horizons Laser-Lok 3.0 mm – 3550 lei

POȚI BENEFICIA DE UN IMPLANT DENTAR?

În principiu, dacă ești clinic sănătos, ești eligibil pentru a beneficia de un implant dentar, însă trebuie să știi că există și situații în care aceste lucrări stomatologice nu îți sunt recomandate.

Un consult cu medicul tău te va lămuri cu privire la tot ceea ce înseamnă un implant dentar, care este prețul implantului dentar și ce beneficii obții de pe urma unor implanturi dentare de calitate.

Lasă un răspuns

Fii primul care comentează!

wpDiscuz