Implanturi dentare – întrebări și răspunsuri

intrebari

Noutatea procedurilor implicate de implanturile dentare este un motiv suficient ca pacienții să ajungă să își formuleze diverse întrebări în legătură cu acestea. Iată-le mai jos pe cele mai des întâlnite, împreună cu răspunsuri scurte care vă vor ajuta să vă formați o opinie mai coerentă despre această procedură medicală.

Cât de mult contează vârsta pacientului în cazul implanturilor dentare?

Cât de repede mă voi putea întoarce la lucru?

Cum se simte un implant după încheierea procedurilor stomatologice?

Există contraindicații pentru implantul dentar?

Am nevoie de analize / alte date medicale înainte de implant?

Pot fuma în perioada în care se fixează și vindecă implantul dentar?

Implantul dentar este, de fapt, un dinte artificial?

Ce proceduri implică implantul dentar şi cât durează?

Care este termenul de valabilitate al implantului dentar?

De ce am nevoie de implant dentar?

Există costuri ascunse ale implantului dentar?

Lasă un răspuns

2 Comentarii la "Implanturi dentare – întrebări și răspunsuri"

Sortare după:   cele mai noi | cele mai vechi | cele mai votate
buna, am o problema destul de grava si as dori sa ma ajutati daca se poate macar cu un raspuns ca sa stiu ce decizie sa iau. As dori sa-mi pun 2 implanturi si mi s-a spus ca am ocluzie adanca acoperita(motiv pt. care nu poate sa-mi faca implant deoarece nu o sa-mi stea dinti care vin pusi pe implanturi) si se poate rezolva dar cu aparat dentar, solutie pe care nu prea o accept deoarece am 29 de ani si am inteles ca te obisnuiesti foarte greu cu ea dar si din cauza ca nu prea poti sa mananci,… Citiți mai departe »

Buna seara. Noi va recomandam sa reevaluati efortul de purtare a unui aparat dentar. Nu va luati dupa ce va povestesc altii care poarta sau au purtat aparate dentare – experienta este personala si corpul are o capacitate foarte buna de a se adapta. Beneficiile sunt foarte mari si nu doar pentru faptul ca va puteti insera mai tarziu implanturile. Articulatia mandibulo-temporala se poate degrada in timp datorita ocluziei incorecte si peste 20 de ani s-ar putea sa va para rau ca nu ati actionat corect la momentul potrivit.

wpDiscuz