Aparatele dentare invizibile

aparat dentar invizibil

Dinții sunt ca o carte de vizită pentru fiecare dintre noi. Ei ne ajută să lăsăm o impresie bună în fața persoanelor cu care socializăm, dar în același timp ne conferă încredere în propria persoană. Nimeni nu se naște cu dinți aliniați perfect, însă depinde de fiecare în parte cât de mult își dă interesul să remedieze această problemă de ordin estetic. Din fericire, tehnologia dentară a evoluat atât de mult, încât în prezent alinierea corectă a dinților devine o soluție accesibilă pentru tot mai multe persoane.

Aparatele dentare invizibile reprezintă una dintre cele mai eficiente și mai moderne metode de aliniere a dinților. De acum, nu-ți va mai fi rușine să afișezi un zâmbet larg și nimeni nu se va mai uita insistent la aparatul tău metalic.

Ce sunt aparatele dentare invizibile

Aparatele dentare invizibile sunt aparate moderne, care prin metoda de aplicare devin imperceptibile și trec neobservate de persoanele din jur. Cu alte cuvinte, dinții nu mai sunt prevăzuți cu elementele metalice specifice unui aparat dentar clasic.

Pe lângă faptul ca sunt invizibile, aparatele dentare de ultimă generație oferă purtătorului un plus de confort atât atunci când vine vorba despre consumarea alimentelor, cât și atunci când se realizează igiena orală.

Aparat dentar invizibil Invisalign

Aparatul dentar invizibil Invisalign reprezintă un mod revoluționar de aliniere a dinților. Este un aparat de ultimă generație care nu arată deloc precum aparatul cu brackeți metalici, ci este un sistem de gutiere realizate din plastic transparent.

Avantajul major al aparatului dentar invizibil Invisalign este acela că poate fi scos de fiecare dată când mănânci sau te speli pe dinți. Gutiera se aplică pe dinți și devine invizibilă. Doar un ochi avizat va observa aparatul.

Designul revoluționar al aparatului Invisalign nu este singurul său punct forte, întrucât dincolo de aspectul desăvârșit este și foarte eficient. Cu ajutorul lui, dinții se aliniază treptat, datorită forței constante care îi împinge spre poziționarea corectă.

Pe parcursul tratamentului ortodontic, persoanele care aleg Invisalign schimbă mai multe gutiere, fiecare adaptată pentru o nouă etapă de tratament. Gutierele se schimbă din 2 în 2 săptămâni.

Aparatul dentar invizibil Invisalign folosește o tehnologie avansată pe baza unor imagini computerizate 3D. Astfel, fiecare sistem de gutiere este unic, personalizat pentru fiecare dantură în parte.

Aparat dentar invizibil Incognito

Aparatul dentar invizibil Incognito este, de asemenea, un tratament ortodontic revoluționar. Brackeții metalici realizați din aur nu se aplică la fel ca în tratamentele clasice pe suprafața exterioară a dinților, ci pe suprafața interioară, devenind astfel invizibili.

Fiecare aparat dentar invizibil Incognito este personalizat în funcție de dantura pacientului și se realizează după amprenta dentară unică, personală. Deoarece brackeții sunt cimentați în spatele dinților, riscul formării cariilor este minim.

Etichetat cu 

Lasă un răspuns

5 Comentarii la "Aparatele dentare invizibile"

Clinica IVORY - Dentfix menționează faptul că orice indicație oferită prin intermediul comentariilor pe acest site nu trebuie considerată opinie medicală autorizată. Pentru a primi o opinie medicală autorizată este obligatoriu să vă prezentați personal la medicul dumneavoastră care vă poate consulta clinic conform procedurilor reglementate legal. Puteți urma sugestiile din secțiunea următoare numai pe propria răspundere.

avatar
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Magda
Vizitator
Magda

Buna, ce pasi trebue urmati pentru a avea acest aparat invizibil si la ce pret poate ajunge?

adela
Vizitator
adela

Buna,daca am 30 ani,si dintii din fata strambi,as putea sa mai optez pt un aparat dentar ? Cu specificatia ca am mai multe opturatii in general,si unele mari..sau e mai ok fatetele dentare in cazul meu?
Multumesc!

trackback

[…] recomand aparat dentar invizibil si punte […]