Uscăciunea excesivă a gurii

zambet

Când este insuficientă, saliva își exercită doar limitat efectele antibacteriene și antivirale în cavitatea bucală. Scăderea cantității de saliva în gură, denumită xerostomie, nu afectează doar confortul bucal, este un adevărat pericol pentru sănătatea dinților.

Dincolo de senzația neplăcută la vorbire sau la înghițire, absența cantității necesare a salivei cauzează chiar carii dentare și probleme ale gingiilor. Produsele Curaprox din seria Xerostom oferă soluții complete pentru rezolvarea acestei probleme și protejarea cavității bucale.

Când știi că suferi de xerostomie?

Nu ai nevoie de un consult profesional pentru a confirma diagnosticul, dar un medic stomatolog îți poate oferi detalii suplimentare cu privire la această problemă. În cele mai multe cazuri, poți depista xerostomia pe baza a câteva simptome simple: dificultăți la înghițirea alimentelor uscate și senzația generală de uscăciune.

Produsele Xerostom se bucură de garanția elvețiană a calității și sunt disponibile în mai multe forme, pentru a oferi soluții împotriva xerostomiei, pentru ameliorare și prevenire a uscăciunii excesive în gură.

Ce conțin produsele Curaprox Xerostom?

Pentru a stimula în mod natural producția de salivă, gama Xerostom conține câteva ingrediente cheie, o combinație de compuși naturali și de substanțe utilizate în multe alte moduri pentru igiena dentară. Acționând împreună, acestea suplinesc rolul salivei și contribuie în același timp la stimularea glandelor salivare.

Uleiul de măsline este utilizat pentru lubrifiere, iar efectul său antiseptic este la fel de util ca și proprietățile care permit păstrarea în gură pentru mai mult timp a ingredientelor active. Betaina este cel mai important: permite hidratare țesuturilor și eliminarea senzațiilor neplăcute cauzate de uscăciunea excesivă a cavității bucale.

Fluorul și calciul sunt utilizate în diferite produse Xerostom pentru a mineraliza smalțul dinților, în timp ce alantoina protejează gingiile, limba și celelalte țesuturi moi din gură. Alte ingrediente importante sunt xylitolul, care elimină bacteriile și luptă împoriva depunerii tartrului, și vitaminele B5 și E, care oferă proprietăți antioxidante.

Sub ce formă sunt disponibile produsele pentru combaterea xerostomiei?

Pentru a fi cât mai la îndemână, produsele Curaprox din gama Xerostom sunt disponibile într-o varietate mare, de la pastă de dinți și apă de gură până la pastile, capsule, gumă de mestecat și spray de uz oral.

Etichetat cu 

1
Lasă un răspuns

Clinica IVORY - Dentfix menționează faptul că orice indicație oferită prin intermediul comentariilor pe acest site nu trebuie considerată opinie medicală autorizată. Pentru a primi o opinie medicală autorizată este obligatoriu să vă prezentați personal la medicul dumneavoastră care vă poate consulta clinic conform procedurilor reglementate legal. Puteți urma sugestiile din secțiunea următoare numai pe propria răspundere.

avatar
1 Fire de discuție
0 Răspunsuri
0 Abonați
 
Cel mai discutat comentariu
Cea mai aprinsă discuție
1 Autori comentarii
Marius Autori comentarii recente

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Marius
Vizitator
Marius

Recomand produsele Xerostom