Periuța de dinți electrică

Clinica noastră dispune de un magazin propriu de desfacere a produselor de igienă orală, inclusiv periuțe electrice mărcile Curaprox și Trisa, ambele produse în Elveția. La calitate comparabilă cu alte periuțe electrice, periuțele Sonic oferă un avantaj net pentru bugetul familiei tale. Sună acum pentru detalii despre prețuri!

sonic-standDezvoltate inițial pentru cei cu probleme motorii, periuțele de dinți electrice au devenit în ultimele decenii cel mai eficient mod de curățare corectă a cavității bucale, iar cele mai noi inovații includ sistemul hidrosonic.

La fel de eficiente ca cel mai bun periaj manual, periuțele de dinți electrice cu sistem hidrosonic oferă o modalitate complexă de curățare a dinților, care combină puterea ultrasunetelor cu acțiunea de clătire a apei, eficientă pentru eliminarea bacteriilor.

Cât de eficientă este o periuță de dinți electrică?

Periajul manual corect poate oferi o curățare a dinților excelentă, dar cei mai mulți utilizatori ai unei periuțe de dinți clasice folosesc prea multă presiune și mișcări limitate. Avantajul evident al unei periuțe de dinți electrice este modul în care ușurează curățarea gurii, pentru că necesită mai puține mișcări.

Periuța de dinți Curaprox Hidrosonică aduce însă și alte beneficii pentru igiena orală:

Curățarea corectă și a zonelor sensibile

Cu un motor puternic care produce până la 42.000 de valuri hidrosonice într-un singur minut, periuțele de dinți electrice cu sistem hidrosonic asigură o curățare în profunzime a dinților și gingiilor, inclusiv a zonelor foarte sensibile.

Un avantaj important al periuței Curaprox este diametrul mai mic al filamentelor, de numai 0,152mm, față de 2mm, grosimea medie a altor periuțe de dinți electrice. Înlocuirea filamentelor de nylon cu cele Curen, tehnologie nou-dezvoltată, asigură o penetrare mai eficientă în spațiile înguste dintre dinți.

Igienă excelentă și pentru lucrările dentare

Dezvoltate de profesioniști în stomatologie, periuțele de dinți cu sistem hidrosonic oferă și o mobilitate a capului la 45 de grade, pentru acces complet. Pot fi utilizate pentru a menține o igienă exemplară și atunci când utilizezi implanturi și aparate dentare sau la scurt timp după lucrări dentare complexe.

Moduri diferite de periaj

Motorul puternic al unei periuțe de dinți cu sistem hidrosonic poate fi utilizat la 3 setări separate: de la intens, pentru eliminarea corectă a bacteriilor de pe smalțul dentar, până la un mod special pentru zonele sensibile și unul de masaj pentru gingii.

Etichetat cu 

Lasă un răspuns

2 Comentarii la "Periuța de dinți electrică"

Clinica IVORY - Dentfix menționează faptul că orice indicație oferită prin intermediul comentariilor pe acest site nu trebuie considerată opinie medicală autorizată. Pentru a primi o opinie medicală autorizată este obligatoriu să vă prezentați personal la medicul dumneavoastră care vă poate consulta clinic conform procedurilor reglementate legal. Puteți urma sugestiile din secțiunea următoare numai pe propria răspundere.

avatar
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Denisa
Vizitator
Denisa

Este indicata si pentru persoane cu lucrari, in acest caz pt cei care au o punte interdentara pentru completarea danturii?