Sulcabrush – pentru spațiile adânci dintre dinți

sulcabrush

În fața alternativelor la ața dentară, pacienții de toate vârstele au tendința de a pune sub semnul întrebării eficiența produselor noi. Cu toate aceste, remarcăm din vreme în vreme dezvoltarea de soluții noi care îmbunătățesc îngrijirea dentară. În acest context, Slucabrush a devenit un concept interesant, ce poate oferi unui mare procent din populație o metodă de a gestiona mai bine spațiile din cavitatea bucală la care se ajunge mai greu.

Dacă o comparăm cu o ață dentară obișnuită, Sulcabrush pare să ofere o perspectivă mai bună, și acest fapt se întâmplă din două motive principale:

  1. Conceptul este diferit – capătul dintr-un singur mănunchi de peri al periei Sulcabrush lasă suprafețele interproximale curate până la gingie. Nivelurile de placă dentară sunt astfel reduse, nemailăsând loc pentru dezvoltarea bacteriilor.
  2. Două capete, cu unghiuri diferite – fiecare Sulcabrush are două capete, poziționate în unghiuri diferite față de mâner pentru a îmbunătăți accesul și pentru a vă da posibilitatea de a ajunge la suprafețe care v-ar fi dificil de atins printr-o altă metodă.

S-a demonstrat că periuța Sulcabrush are rezultate mai bune pe anumite părți ale dinților (dacă o comparăm cu ața de dinți obișnuită) și rezultate asemănătoare pe celelalte părți. De asemenea, s-a dovedit foarte eficientă în jurul implanturilor, al coroanelor dentare (atât de pe dinți naturali, cât și de pe implanturi), punți dentare complexe etc. Versatilitatea ei este dată de faptul că pacienții care o folosesc au un control mai bun al mișcărilor lor, crescând astfel precizia procedurilor de curățare. Iată încă câteva detalii pe care ar trebui să le cunoașteți în legătură cu Sulcabrush, împreună cu câteva explicații contextuale:

  • Există posibilitatea ca, în primele zile de folosire a periuței Sulcabrush, să vă sângereze gingiile; acest fapt este natural și va duce la gingii mai puternice și mai sănătoase în viitor. Dacă sângerarea nu se oprește după primele 3-5 zile, consultați dentistul.
  • Această periuță poate reduce gingivita, dacă este folosită regulat; cu toate acestea, nu vindecă de gingivită.
  • Această periuță nu necesită pastă de dinți, astfel încât este versatilă atunci când vine vorba de a fi folosită în contexte diverse, de la privitul la televizor, la călătorii. În același timp, folosirea acestei periuțe nu presupune că nu mai trebuie să folosiți periuța dumneavoastră de dinți de două ori pe zi, ca de obicei.
Etichetat cu 

Lasă un răspuns

Fii primul care comentează!

Clinica IVORY - Dentfix menționează faptul că orice indicație oferită prin intermediul comentariilor pe acest site nu trebuie considerată opinie medicală autorizată. Pentru a primi o opinie medicală autorizată este obligatoriu să vă prezentați personal la medicul dumneavoastră care vă poate consulta clinic conform procedurilor reglementate legal. Puteți urma sugestiile din secțiunea următoare numai pe propria răspundere.

avatar