BiteStrip de unică folosință

Ce este bruxismul din timpul somnului?

Bruxismul din timpul somnului este o condiție medicală comună; un pacient cu această condiție își freacă și își strânge dinții în timpul orelor de somn. În funcție de severitatea acestei condiții, pacienții își pot toci dinții, pot avea probleme de disfuncție a articulației temporomandibulare, pot avea dureri de cap etc.

Cum îmi poate spune dentistul meu dacă sufăr de această condiție?

Cea mai comună soluție de a determina dacă un om suferă de bruxism este căutarea semnelor specifice pe dinții pacientului. Cu toate că mulți medici nu ezită să diagnosticheze bruxismul bazându-se numai pe istoricul medical al pacientului și pe observația clinică, fără a face nici un test peste noapte, această metodă ar putea fi cu greu considerată conclusivă din punct de vedere științific.

Cum puteți fi siguri că suferiți de bruxism și, dacă suferiți, cum puteți determina gradul de severitate a condiției dumneavoastră? Prin monitorizarea activității musculare pe perioada somnului! În timp ce un test făcut la un laborator formal poate fi scump, există modalități de diagnostic și monitorizare a bruxismului la prețuri mici, folosind un aparat pentru acasă cunoscut sub numele de BiteStrip.

Ce este BiteStrip?

BiteStrip este un monitor electromiografic în miniatură cu un procesor atașat și cu o unitate de afișaj chimică integrată într-o folie de plastic. Aparatul este capabil să proceseze, analizeze și afișeze date în timp real în legătură cu activitatea mușchilor maxilarului și numărul exact de evenimente de bruxism pe oră; această cifră poartă numele de index de bruxism. Descărcați broșura!

Poate BiteStrip să ajute doctorul în prescrierea de dozaje crescând astfel eficacitatea tratamentului?

Da, rezultatele acestor teste au fost dovedite ca fiind precise și pot fi acceptate de doctorul dumneavoastră în scopuri de diagnostic, cât și ca soluții pentru măsurarea eficienței tratamentului prescris.

Este dificil de folosit și citit BiteStrip?

Acest aparat este foarte ușor de folosit. BiteStrip se lipește singur și trebuie aplicat pe obrazul uscat al pacientului înainte de culcare. Dimineața, puteți verifica cifrele de pe afișaj, care vă vor spune dacă suferiți de bruxism și, dacă da, cât de gravă este condiția dumneavoastră.

Poate fi folosit de către oricine?

Aproximativ 2% din populație nu se califică pentru BiteStrip din cauza anumitor caracteristici dermatologice. Dacă vă aflați printre aceștia, afișajul va arăta o linie în loc de cifre.

Etichetat cu 

Lasă un răspuns

2 Comentarii la "BiteStrip de unică folosință"

Clinica IVORY - Dentfix menționează faptul că orice indicație oferită prin intermediul comentariilor pe acest site nu trebuie considerată opinie medicală autorizată. Pentru a primi o opinie medicală autorizată este obligatoriu să vă prezentați personal la medicul dumneavoastră care vă poate consulta clinic conform procedurilor reglementate legal. Puteți urma sugestiile din secțiunea următoare numai pe propria răspundere.

avatar
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Popescu
Vizitator
Popescu

Buna ziua!

De unde se poate achizitiona BiteStrip?

Va multumesc!