Periuțe din carton

Conform Dental Tribune International, un producător german (Zahoransky Group, renumit pentru producția de periuțe de dinți, periuțe interdentale și periuțe de mascara, din 1902) a dezvoltat o linie de periuțe de dinți ecologice, fabricate din carton. Acestea urmează să fie prezentate pentru prima oară pe piață în cadrul InterBrush—o expoziție cu vânzare care are loc în frumosul oraș Freiburg din Germania, anul acesta, în mai.

Periuțe ecologice

Numărul de produse de unică folosință pentru igiena și îngrijirea dentară (și din mediul medical în general) este foarte mare. Înlocuirea tuturor produselor de plastic sau din materiale similare cu produse ecologice ar reprezenta o realizare remarcabilă. Producătorul german a anunțat că publicul țintă pentru periuța de carton nu se limitează la sistemele hoteliere și cabinetele stomatologice, ci produsul se va adresa inclusiv utilizatorilor individuali, pentru uzul zilnic, acasă. Dacă periuțele obișnuite trebuie schimbate la aproximativ 2 luni pentru rezultate optime și din motive de igienă, puteți acum încerca aceste periuțe de unică folosință; reciclabile în întregime, biodegradabile și ecologice, aceste periuțe vor avea cu siguranță o mulțime de admiratori.

Ideea în sine de periuță naturală are o istorie destul de veche. Mai are cineva periuță de dinți cu păr natural și mâner de lemn? Cei mai tineri pacienți probabil că nici nu au văzut vreodată una. Unii cumpărători reușesc să-și procure periuțe de dinți din bambus, însă acestea nu se găsesc în mod obișnuit la supermarket.

O soluție simplă cu o implementare ieftină

Folosirea de materii prime naturale este acum tot mai populară. În plus, tehnologia bazată pe turnare în formă dezvoltată de producătorul german după modelul procesului de fabricare a creioanelor colorate, pare să fie deosebit de eficientă în ceea ce privește costurile.

Periuțe cu design deosebit

În comparație cu realizările și nivelul de dezvoltare din stomatologia modernă, această invenție pare relativ simplistă. Totuși, din punctul de vedere al designerului, cât și al utilizatorului cu simț de responsabilitate față de mediu, periuța din carton este idee deosebită și o sursă de inspirație. În designul experimental al ultimilor ani au apărut diverse întrebuințări neașteptate ale cartonului: mobilier pentru copii, jucării, mobilier de birou, sculpturi și diverse alte obiecte de artă sau obiecte funcționale care explorează posibilitățile nenumărate și nebănuite ale acestui material banal.

Aceste periuțe nu vor avea aspectul obișnuit al periuțelor din plastic + baterie pe care le cumpărăm în mod obișnuit de la cel mai apropiat magazin: așteptați-vă la o culoare frumoasă, similară cu a lemnului de cedru și a lemnului de pin.

Etichetat cu 

Lasă un răspuns

Clinica IVORY - Dentfix menționează faptul că orice indicație oferită prin intermediul comentariilor pe acest site nu trebuie considerată opinie medicală autorizată. Pentru a primi o opinie medicală autorizată este obligatoriu să vă prezentați personal la medicul dumneavoastră care vă poate consulta clinic conform procedurilor reglementate legal. Puteți urma sugestiile din secțiunea următoare numai pe propria răspundere.

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.