Avantaje ale implanturilor dentare imediate

implanturi dentare
Deși sistemul Fast&Fixed prezintă toate avantajele enumerate mai jos, noi considerăm că acum există soluții mai bune pentru maxilare atrofiate care nu ajung să facă compromisuri atât de mari cum le face acest sistem.

Cum sa compari implanturile dentare

Sistemul de implanturi dentare Fast & Fixed oferă numeroase avantaje pentru reconstrucția rapidă a zâmbetului perfect. Bazat pe o tehnologie nouă, cu beneficii evidente pentru pacient, sistemul Fast & Fixed poate fi alegerea perfectă pentru rezolvarea rapidă a problemelor dentare.

În numai 24 ore, implanturile dentare Fast & Fixed sunt perfect funcționale și estetice. Reducerea numărului de intervenții suplimentare este un avantaj evident al acestui sistem, alături de costuri mai mici și un disconfort mai redus în perioada de recuperare.

1. Rezultate rapide

Spre deosebire de alte sisteme de protezare imediata, Fast & Fixed asigură recuperarea și funcționalitatea totală în numai 24 de ore. Rezultatele rapid se datorează modului în care acest tip de implant dentar evită complicațiile la care sunt supuse alte tipuri de proceduri similare.

Amânarea implanturilor dentare este cauzată în cele mai multe cazuri de necesitatea unor proceduri repetate, dar Fast & Fixed necesită o singură intervenție pentru a oferi un zâmbet de nota 10.

2. Garanție pe termen lung

Implanturile dentare realizate prin sistemul Fast & Fixed au o garanție extrem de lungă, de până la 20 de ani. Secretul perioadei lungi de utilizare este modul în care sunt orientate implanturile angulate, la unghiuri de 0° și 35°, care asigură o rezistență deosebită. Protezele atașate implanturilor dentare au aceeași garanție ca și sistemul Fast & Fixed, pentru a oferi confort pe termen lung.

3. Reducerea costurilor

Spre deosebire de implanturile clasice, care pot necesita mai multe intervenții și un timp de vindecare de până la un an, sistemul Fast & Fixed oferă o rezolvare rapidă, alături de un cost mai mic. Tratamentul mai scurt necesită și mai puține vizite la dentist, iar la finalizarea lucrării pot fi observate economii importante.

4. Evitarea complicațiilor

Poate cel mai important avantaj al implanturilor dentare Fast & Fixed este modul în care permite evitarea complicațiilor care pot apărea în timpul intervențiilor obișnuite. Structura osoasă existentă poate fi utilizată astfel cu eficiență maximă. Utilizarea Fast & Fixed elimină astfel necesitate unor proceduri ca extinderea structurii osoase a maxilarului și complicațiile legate de sinusuri.

Etichetat cu 

Un gând despre “Avantaje ale implanturilor dentare imediate

Clinica IVORY - Dentfix menționează faptul că orice indicație oferită prin intermediul comentariilor pe acest site nu trebuie considerată opinie medicală autorizată. Pentru a primi o opinie medicală autorizată este obligatoriu să vă prezentați personal la medicul dumneavoastră care vă poate consulta clinic conform procedurilor reglementate legal. Poți urma sugestiile din secțiunea următoare numai pe propria răspundere.

  1. Nota: sistemul Fast & Fixed se refera la situatia in care pacientul nu mai are dinti pe arcada respectiva, proteza fiind una totala, pe 4 sau cel mai bine pe 6 implanturi.

    IVORY – clinica Dentfix – nu recomanda implanturi unidentare cu incarcare imediata

Clinica IVORY - Dentfix menționează faptul că orice indicație oferită prin intermediul comentariilor pe acest site nu trebuie considerată opinie medicală autorizată. Pentru a primi o opinie medicală autorizată este obligatoriu să vă prezentați personal la medicul dumneavoastră care vă poate consulta clinic conform procedurilor reglementate legal. Poți urma sugestiile pe care le veți primi online numai pe propria răspundere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți obține un răspuns mai bun, specific pentru cazul tău, făcând o vizită personal la medicul stomatolog. Programează-te online!